Egyesületünk rendkívüli küldött gyűlést hívott össze 2017.okt.28-án. Meghívtuk a Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség elnökét dr. Molnár Pál-t és felkértük a levezetői elnöki feladatra.

A rendkívüli küldöttgyűlést azért kellett összehívni, mert volt elnökünk Rókás Tamás elhunyt. Titkárunk Péteri Csaba pedig lemondott tisztségéről egyéb elfoglaltsága miatt nem tudta tovább ellátni feladatát.

50 fő küldöttből jelen volt 36 fő. Levezető elnök megállapította, hogy a küldött gyűlés határozatképes. Levezető elnök javaslatot tett jegyzőkönyv vezetőjének személyére és a két fő jegyzőkönyv hitelesítő személyére. Majd egyenként elfogadtatta a jegyzőkönyv vezetőt és a hitelesítőket. Ezek után elmondta, hogy három napirendi pontunkat:

1./ Elnök, tisztségviselők választása

2./ Alapszabály módosítása /erről csak javaslat szintjén beszélünk a döntés a tavaszi küldött gyűlésen lesz elfogadtatva/

3./ Szövetségi küldöttek megválasztása /5 főt kell delegálni és az új vezetőség tagjait javasoljuk /

Levezető elnök felkérte a jelölő bizottság elnökét, hogy ismertesse a jelölteket. Elmondta, hogy a feladat az volt, hogy a jelöltek közül azt a két főt kell delegálni a vezetőségbe, aki megkapja a szavazatok 5O%-át plusz  1 fő támogatását, ami azt jelenti, hogy legalább 19 szavazatot kell kapni. Majd ezt követően a két fő delegált és a vezetőség félrevonul és demokratikusan eldönti, hogy a továbbiakban ki milyen feladatot lát el az egyesület vezetésében.

Jelöltek:

l./Bara Miklós aki a felügyelőbizottság elnöke volt. Ha bekerül be a vezetőségbe, akkor helyette új felügyelőbizottsági elnököt is kell választani. (16 igen 20 nem szavazattal nem került fel a jelöltek listájára/

2./ Nagy Löki Miklós ( 35 igen és 1 fő tartózkodás mellett felkerült a jelöltek listájára)

3./Simon Gyula (35 igen és 1 fő tartózkodás mellett felkerült a jelöltek listájára)

4./ifj.Nyitrai József (10  igen 25 nem 1 fő tartózkodása mellett nem került fel a jelöltek listájára)

5./Kondor József ( 5 igen 25 nem 6 fő tart. nem került fel a jelöltek listájára)

Levezető elnök megállapította, hogy csak két fő ( Nagy Löki Miklós és Simon Gyula) kapta meg az elegendő szavazatot. Szünetet rendelt el és kérte a kibővített vezetőséget, hogy vonuljon vissza és osszák el a feladatokat.

Az új vezetőség bejelentette, hogy a Vegyesüzemi Dolgozók Horgászegyesületének a továbbiakban

Elnöke:        Rátvay László

Alelnöke:      Nagy Löki Miklós

Titkára:         Wágner Antal

Gazdasági vezetője:       Feketéné Budaházy Edit

Verseny felelőse:        Simon Gyula

Bara Miklós  megköszönte a szavazatokat és  lemondott a felügyelőbizottság elnöki megbízatásáról. A jelölő bizottság egyetértésben bejelentette az új felügyelőbizottság elnökének jelöltjét Szalay Katalin-t.  A  levezető elnök kérte a szavazást felügyelőbizottság elnökére megválasztására. 35 igen 1 tartózkodás mellett Szalay Katalin a VDHE felügyelőbizottságának új elnöke.

A levezető elnök gratulált az újonnan megválasztott vezetőségnek és átadta a szót az új elnöknek.

Rátvay László megköszönte a bizalmat és igéretett tett arra, hogy legjobb tudása és igyekezete szerint vezeti a VDHE-t és kéri a munkatársakat, hogy ebben maximálisan segítsék őt.

Határozati javaslatot tett közé és kérte a szavazás végrehajtását.

A horgászegyesület és a szomszéd között fennálló viszályt, zárjuk le végleg azzal, hogy mi is tartsuk be a békés egymás mellett élés szabályait. Egyhangú igennel meghozta és elfogadta a küldött gyűlés a határozati javaslatot.

Elnök Úr megköszönte az aktív részvételt és további jó munkát és egészséget kívánt mindenkinek !